divendres, 3 d’abril del 2009

VORAMAR - SANTILLANA

Novel·les publicades a VORAMAR (SANTILLANA)

L'ANTIQUARI I LA PAPALLONA DE LA MORT (*)
Els alumnes descobreixen en una eixida al barranc de Villena, on anys abans s'havia descobert un tresor d'or de cultura agàrica, les ales d'una papallona tallades en sec. No tardaran a descobrir que darrere hi ha la família que ha descobert l'elixir de la vida i que amaguen la seua personalitat per no descobrir el seu secret.

EL BOSC CENDRÓS
(*)
En ple estiu la colla d'amics descobreixen que el bosc s'encén. Unes cries de rabosa estan en perill de morir. A partir d'ací, comencen les aventures de la colla amb misteris difícils d'esbrinar.

EL TRESOR DE BARBA-ROSSA
(*)
El famós pirata Barba-rossa ataca la ciutat de Dénia i s'emporta un calze d'or, entre altres peces de valor. Però no serà sinó el motiu perquè anys més tard done origen a un seguit de morts i misteris que posaran els pèls de punta.

LA VALL DELS MISTERIS
(*)
Al poble pirinenc, on es fa un túnel, comencen a passar coses molt estranyes. Foc a les muntanyes, l'aparició de rat-penats, la família Serratosa que no envelleix, un riu amb pepites d'or, una mort estranya... La colla haurà d'investigar tant de misteri i no eixirà de sorpresa en sorpresa.

L'AVI SÒCRATES I LA BRUIXA PENÈLOPE
(**)
(Vegeu el contingut clicant ací)

(*) ESO.
(**) Tercer cicle de Primària.