divendres, 3 d’abril del 2009

TABARCA LLIBRES (València).



L'ANELL DEL PAPA LUNA (1ª part)
La colla d'amics de Fantallima, després d'un accident de moto decideixen buscar l'anell del papa Luna que, segons una tradició li va ser sostret després de la seua mort com a símbol que havia acabat el Cisma d'Occident. Però s'enfrontaran a una sèrie de misteris i fets que posaran en perill la seua vida.

EL SEGREST (2ª part)
La colla de Fantallima es trobarà sense voler immersos en la crema d'una discoteca i en el segrest del pare d'un dels cantants més famosos que passa l'estiu a Peníscola.

EL CRIST ROMÀNIC
Narra l'enigma del robatori d'un fals crist romànic de la casa del pintor i ceramista Joan Tomàs en el seu poble d'origen quan el que realment ha desaparegut és el crist romànic autèntic d'un famós museu de Barcelona. Història en gran part verídica sobre un personatge singular d'Artana.
LA VIDA SECRETA DE MARTA
(Finalista Premi Ciutat de Torrent)


La novel·la reflecteix la veritat de cada dia:el món de la droga entre els joves.Els problemes familiars, els fracassos escolars... Un món d'on resulta molt difícil eixir. Joan Pla ha volgut donar, però, un punt d'esperança...

CARTES D'AMOR I DE MORT
(Premi Ciutat de Torrent 2001)


El misteri predomina en cada una de les seues pàgines. Dos joves sofreixen uns misteriosos atacs nocturns d'origen desconegut. Darrere de tot, i amb l'oblit premeditat dels veïns, hi ha una mort enigmàtica que es va produir fa uns anys...

EL CANT DE L'ÚLTIM ROSSINYOL
(Premi Ciutat de Borriana 2005)
Una jove s'enamora d'un xic atlètic i simpàtic sense voler trencar amb el seu promés. Hi haurà una lluita del promés per recuperar l'amor de la jove. Una novel·la sorprenent pel seu final inimaginable.

CAMÍ SENSE RETORN.
Un llibre per a un gran debat. Cliqueu.

(*) Primer i segon cicle d'ESO.